Varovanje osebnih podatkov

Za uspešno prijavo v spletno aplikacijo HOREC.KREK.SI in njeno nadaljnjo uporabo je potrebno ob registracjii  posredovati za vsakega uporabnika naslednje osebne podatke:  ime, priimek, elektronski naslov. Krek d.o.o.  se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke uporabnikov spletne aplikacije HORECA:KREK:SI  uporabljal izključno za namen registracije uporabnika v aplikacijo HORECA.KREK.SI in nadaljnjo uporabo aplikacije HORECA.KREK.SI in za sklepanje nakupov. V kolikor katerega izmed navedenih podatkov ne boste posredovali, prijava v aplikacijo ne bo mogoča in aplikacije HORECA.KREK.SI ne boste mogli uporabljati.

Krek d.o.o. se zavezuje, da bo vse osebne podatke uporabnikov aplikacije HORECA.KREK.SI obdeloval, varoval in hranil v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Brez osebne privolitve uporabnika jih ne bo uporabila za katerikoli drug namen in jih ne bo posredovala tretjim osebam. Osebni podatki uporabnika aplikacije se bodo obdelovali v času poslovnega sodelovanja z uporabnikom. V kolikor bo Krek d.o.o.  prejela s strani uporabnika zahtevo za izbris uporabnikovega profila iz aplikacije HORECA.KREK.SI , bo Krek d.o.o. iz evidence uporabnikov aplikacije HORECA.KREK.SI zbrisala vse uporabnikove osebne podatke.  

Za posredovane osebne podatke ob registraciji velja domneva, da so uporabniki aplikacije, katerih osebni podatki nam bodo posredovani ,s tem  podali izrecno soglasje za  posredovanje osebnih podatkov  in dovoljujejo Krek d.o.o. obdelavo osebnih podatkov za navedeni namen. V kolikor bo uporabnik v svojem profilu  dodal še več uporabnikov iz svojega podjetja,  potem se domneva, da vsi uporabniki soglašajo s posredovanjem in obdelavo osebnih podatkov Krek d.o.o. Krek d.o.o. bo  soglasja za obdelavo osebnih podatkov od uporabnikov zbiral neposredno s strani uporabnikov ob prijavi uporabnika v aplikacijo HORECA.KREK.SI, kjer je uporabniku na razpolago besedilo izjave podjetja o varovanju osebnih podatkov. 

Politika osebnih podatkov

Na horeca.krek.si zbiramo in bodelujemo naslednje osebne podtke

Ime in priimek uporabnika,

elektronski naslov,

naziv podjetja 

vlogo ki jo ima uporabnik v imenu pravne osebe, ki opravlja nakupe.

IP naslov računalka s katerega uporabnik dostopa. 

Nakupovalne sezname 

povpraševanje 

Ponudbe 

Dostop do podatkov 

Podjetje Krek d.o.o.  se zavezuje, da osebnih podakov ne bo posredovalo tretjim osebam in jih bo uporabljalo izključno za delovanje sistema horeca.krek.si

Vsak uporabnik lahko v svojem profilu( računu) pregleda, katere osebne podatke hranimo in jih lahko izbriše in popravi

Uporaba podatkov 

Podjejte Krek d.o.o. bo osebne podakte uporalbjalo izključno za izdelavo ponudb, obdelavo naročil in reklamacij. 

Pošiljanje elektronskih sporočil

Podjejte Krek d.o.o. si pridržuje pravico, da registriranim uporabnikom pošilja novosti in ponube. 

Politika zasebnosti in piškotki

Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.

Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).

Ponudnik Krek d.o.o. na spletnem mestu www.horeca.krek.si uporablja lastne piškotke in ne omogoča  tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku Krek d.o.o. 

Aleš Krek 

Direktor 

Krek d.o.o.